itZp0ker

Viimasel nädalal rohkelt sügavat kurbust tundnud. Enamasti seostasin seda purunenud suhetega. Põhiliselt küll inimsuhetega, aga ka oma mineviku valikutega. Oleks pidanud tegema nii ja kui oleks nii teinud ja poleks seda teinud siis mis siis oleks saanud. Õnneks sain tihti mõistuse käikudest kinni ning tuletasin endale meelde seda kõike hoopis tunda. Tänu sellele suutsin oma asjadega edasi tegeleda. Leidsin ka sellist aega, kus sain täiesti üksinda olla ja lihtsalt tunda seda kõike. Sügavalt vabastav kogemus.

Avastasin ennast mitmel pool ka kiirustamas. Väga paljude asjadega korraga tegelemast. Panen hetkel twitch.tv-s oma isiklikku streami püsti ja sellele palju energiat ning aega kulunud. Aeg on iseenesest lennanud ja kogu see kogemus on olnud (on siiani)väga nauditav. Panin tähele, et tihti vajusin unistustesse. Ala kuhu see mind viib ja mis täpselt saab. Tõin ennast pidevalt hetke tagasi, andsin tähelepanu sellele, millega tegelesin.  Mõistus on väga loominguline 😀

Eelmine nädal:

 • Mängida vähemalt 4 tundi päevas pokkerit. Tegeleda sportsbettinguga siis kui on tegelemine. – Olin maal ning oli veel teisi sotsiaalseid üritusi. See nädal mängisin küll rohkem, aga mõnel päeval ikkagi alla 4ja tunni. Iseenesest väga rahul sellega kuidas mängisin ning käsi analüüsisin.
 • Vaadata streame ja videoid siis kui on isu. – Jõudsin vähe vaadata.
 • Kirjutada üles ideed, unenäod, sünkroonsused, avastused, ideed, soovid jne. – See on kindlasti üks tegevus, mis minu elu lihtsamaks teeb.
 • Toituda taimselt. – 99,9 % täidetud, arvan siiski ühes salatis oli veidi hapukoort.
 • Hommikused harjutused ja jooksmas käimine. – Vigastasin ennast oma esimest tooli valmistades. Nimelt tegin suurest palgist/kännust tooli ja seda viimistlema transportides kukutasin selle endale suure varba peale. Sündmusest tingituna olen sporti teinud mõnevõrra vähem kui tavaliselt. Isu on suur, aga saan ka aru, et keha soovib paraneda. Üks asi mida olen tähele pannud. Alguses oli pooleldi sundimine jooksma minemine. Siis sain sellest raskemast hetkest üle ja nüüd juba ootan seda minemist. Saaks juba joosta. Kindlasti tekitab minus vabaduse tunnet.
 • Mediteerida siis kui tunned, et soovid. – Olen seda enamasti enne magamaminekut teinud. Võtnud hetke iseendale. Vaadanud kuidas ennast tunnen ja siis tundnudki lihtsalt seda. (Seda praktikat kasutasin ka sotsiaalsetes olukordades. Kui tundsin ennast ebameeldivalt siis selle asemel, et kohe koju minna tundsin seda tunnet. Tihti on see seotud hoopis muuga kui kojumineku sooviga)
 • Jätkata praktikatega “Mida teeks inimene, kes ennast armastab” ja “Mida Sa teeksid kui Sul oleks 20 miljonit eurot?”. – Kasutan. Viimasel ajal rohkem tegelenud oma tunnetega.
 • Puhata ja lõbutseda. Kohtuda inimestega ka päris reaalsuses ja teha midagi lõbusat. – Jah, käisin väljas ja isegi peol. Olin kaine, aga oli väga lõbus ja tore inimestega jälle suhelda. Sain ka palju positiivset tagasisidet enda kohta, mis alati teeb tuju heaks.
 • Jätkata anal dearmouringuga. – Jah, olen täiesti tunde järgi teinud. Avastasin ka uue kohta, kus on valu. Jätkan rahulikult.
 • Tegeleda oma tunnete tundmisega. – Aitab mind igati. Kindlasti jätkan ja harjutan edasi.
 • Alustada inimeste jaoks olemas olemisega. Kuulata neid ning küsida neilt küsimusi nende kohta. Olla ausalt neist huvitatud. Võttes neid just sellistena nagu nad on. – Ääretult mõnus. On hetki muidugi, kus kipun unistama ja oma mõtetes olema, aga teiste kuulamisega ning nendest huvitatud olemisega õpin väga palju rohkem. Kuidagi täidlasem kogemus. Ilmselt parim viis kuidas seda hetkel kirjeldada oskan 😀

Uus nädal:

 • Mängida vähemalt 4 tundi päevas pokkerit. Streamida mängimise ajal. Õppida ja areneda esinemise ning avalikult rääkimise alal. Täiendada streami ja pakkuda võimalikult head kogemust teistele.
 • Tegeleda sportsbettinguga siis kui on sellega tegelemine.
 • Kirjutada üles ideed, unenäod, sünkroonsused, avastused, ideed, soovid jne.
 • Toituda taimselt.
 • Hommikused harjutused ja jooksmas käimine.
 • Mediteerida siis kui tunned, et soovid.
 • Jätkata praktikatega “Mida teeks inimene, kes ennast armastab” ja “Mida Sa teeksid kui Sul oleks 20 miljonit eurot?”.
 • Kohtuda inimestega päriselus ja käia väljas. Puhata ja teha midagi rahulikku lõbusat.
 • Jätkata anal dearmouringuga.
 • Tegeleda oma tunnete tundmisega.
 • Jätkata inimeste jaoks olemas olemisega. Kuulata neid ning küsida neilt küsimusi nende kohta. Olla ausalt neist huvitatud. Võttes neid just sellistena nagu nad on.

Stream: http://www.twitch.tv/itzp0ker

<3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *