DREAMS

Pilt: http://tincek-marincek.deviantart.com/art/D-R-E-A-M-S-398472986

Avastasin ennast jälle tahtmast kõike saada. Kas siis kellegilt teiselt või mõnelt asutuselt, maailmalt. See tähendab, et endas on midagi puudu. Ei saanud alguses arugi vaid jätkasin mitu päeva. Siis sain välist tagasisidet ja minuni jõudsid ka videod. Siin üks video: https://www.youtube.com/watch?v=v8nZ7Wah-qw . Olin siis rahulikult peale kõike seda kiirustamist ja saamist ja planeerimist. Kõigepealt jäin magama. Siis peale seda lihtsalt olin. Pidevalt mõistus tootis erinevaid stsenaariume ja mineviku mälestusi, mis olid mõned naljakad ja teisi tahtsin ära ajada. Kasutasin sama nippi, mis Kyle seal videos. Mõtted on lihtsalt roommate 😀 . Ma nimetasin enda oma Steve-iks. Tundus naljakam. Nii ma siis istusin seal ja olin kõigega. Läks kergemaks ning tuli ka inspiratsioon ja tunne teha midagi. Peale seda oli üks juhtum, mida võiks mõistusega vaadelda negatiivse kogemusena. Alguses reageerisin, siis sain aru ning otsustasin, et mulle aitab ja olin, lihtsalt olin. Ütlesin endale (Täpselt ei mäleta, aga midagi sellist): “Tavai ma olen nüüd siin ja võtan selle kõik vastu. Lasen sellel enda peale tulla”. Siis tundsin alguses lainet, suurt tunde lainet. See käis mõnda aega, aga ma olin edasi. Otsustasin, et olen kasvõi öö läbi sellega, aga olen. Ma täpselt ei tea kui kaua mööda läks, aga hakkas kergem ja jäin magama. Hommikul ärkasin jälle sarnase sündmuse peale. Nüüd kirjutan ja peale seda võtan endale täpselt nii kaua kui vaja. Faking sucks 😀

Unenäod on samuti järjest aktiivsemaks läinud. Üks mida sooviks siin ka jagada. Juhtus juba hommiku poole. Pigem oli lõuna kui hommik. Oli väga selge unenägu. Mäletan sellest kõike. Kõige põnevam või ägedam oli muidugi, mis selle lõpus juhtus. Kuulsin järsku naise häält, mida varem polnud kuskil kuulnud. Ta ütles väga selgelt minu nime. Ärkasin kohe üles. Paar minutit hiljem helises minu telefon ja mul oli veel sõnumeid tulnud. Tundus täpselt nii nagu see hääl andis mulle märku, et ärka nüüd! Sellised juhtumid minu jaoks eriti põnevad. Ja mida rohkem sellele tähelepanu annan, seda rohkem seda juhtub. Nüüd kui ärkan öösel ja unenägu on meeles siis võtan ning kirjutan nii palju üles kui meelde tuleb. Isegi kui väga unine olen. Võiks kindlasti öelda, et see on üks minu kirgesid. Unenäod ja nende tõlgendamine. Sealt kaudu vihjete, sõnumite saamine.

Eelmine nädal:

 • Mängida vähemalt 4 tundi päevas pokkerit. Streamida mängimise ajal. Õppida ja areneda esinemise ning avalikult rääkimise alal. Täiendada streami ja pakkuda võimalikult head kogemust teistele. Teha streami graafik ja mõned täiendused. Donation-i animatsioon ja heli ning kirjutada delay ja küsimuste kohta streami infosse. – Võtsin 2 päeva täiesti vabaks kuna lihtsalt ei jaksanud. Tegin uue graafiku, kus võtan veidi rahulikumalt. Vähemalt alguses. Esialgne plaan on streamida 3 korda nädalas. Katsetada erinevaid variante. 1-lauaga, mitmega, turniirid, cash, madalad panused, kõrgemad jne. Küsimuste ja delay kohta kirjutasin, graafik ka tehtud. Donation animatsioon ja heli tahab tuunimist veel.
 • Tegeleda sportsbettinguga siis kui on sellega tegelemine. – Jep, enamasti suudan ainult sellele keskenduda. On ka teist äärmust. Paremini õnnestub kindlasti siis kui ainult sellele keskenduda. Oskan arvesse võtta erinevaid muutujaid.
 • Kirjutada üles ideed, unenäod, sünkroonsused, avastused, ideed, soovid jne. – Aitab igas valdkonnas. Ka erinevate uskumustega, mis välja tulevad. Kui läbi kirjutan siis jääb paremini meelde. Oskan kergemini mõistusega seoseid luua.
 • Toituda taimselt. – Minu arvates õnnestus see nädal täielikult.
 • Hommikused harjutused ja jooksmas käimine. – Olen palju rahulikum ja omas keskmes (pole paremat sõna siia, tundub nagu spiritual douchebag) nendel päevadel kui käin jooksmas ja teen harjutusi. Üks päev eelmine nädal käisin hoopis õhtul. Peale seda tundsin sellist rahunemist ja rohkem hetkes olemise tunnet. Avab keha lahti. Olen avatum ja armastavam.
 • Mediteerida siis kui tunned, et soovid. – Hea meenutus eilsest, et võiksin teha seda rohkem. Lihsalt sellepärast, et peale seda tegutsen rohkem soovi põhiselt. Tänu sellele saan just nende asjadega tegeleda, millega tegelikult soovin.
 • Jätkata praktikatega “Mida teeks inimene, kes ennast armastab” ja “Mida Sa teeksid kui Sul oleks 20 miljonit eurot?”. – Kasutan, aga vähem kui mõned nädalad tagasi.
 • Kohtuda inimestega päriselus ja käia väljas. Puhata ja teha midagi rahulikku lõbusat. – Sai ka seda tehtud. Vähem kui eelmine nädal. Puhkasin rohkem. Ja kavatsen see nädal veel rohkem teha.
 • Jätkata anal dearmouringuga. – Jah.
 • Tegeleda oma tunnete tundmisega. Öelda välja oma mõtted. Nii positiivsed ja negatiivsed. Ja siis olla nendega. – Aitab. Muidugi avastasin ennast manipuleerimast selle läbi maailmaga, et enam üldse ei tuleks neid tundeid või siis ajaks kohe ära. Aga nii see ei toimi üldse. Siis on ikkagi võitlus ja see pigem suureneb. Ainuke lahendus on siin lihtsalt alistuda kõikidele nendele tunnetele ja ollagi nendes. Lasta neil lainetena Sulle peale tulla. Jälgida mis hetkes toimub. Jah üks variant on, et lähevad ära ja tuleb kergus, aga teha seda teistel põhjustel kui ära ajamise. Näiteks iseenda kohta rohkem teada saamise jaoks. Kui on põhjust vaja. Mul igaljuhul on. Minul on see hetkel teatud mustrite lõpetamise jaoks, millest on totaalselt kopp ees.
 • Jätkata inimeste jaoks olemas olemisega. Kuulata neid ning küsida neilt küsimusi nende kohta. Olla ausalt neist huvitatud. Võttes neid just sellistena nagu nad on. – Nagu ülevalt võib lugeda siis olin vägagi saamise mode-is ja manipuleeriv. Oli ka teatud momente, kus suutsin ausalt olla ja kuulata. Olla olemas. Mida rohkem olen endaga heas kohas, seda rohkem suudan kellegi teise jaoks olemas olla.

Uus nädal:

 • Mängida 3 päeval pokkerit streamides ja mängida 3 päeva pokkerit enda jaoks. Võtta 1 päev täiesti vabaks. Leida ka teistel päevadel aega puhata. Testida erinevaid streamimise viise. Proovida midagi uut. Mida saan teha, et muuta see inimestele nauditavamaks kogemuseks?
 • Tegeleda sportsbettinguga siis kui on tegelemine.
 • Kirjutada üles ideed, unenäod, sünkroonsused, avastused, ideed, soovid jne.
 • Toituda taimselt.
 • Hommikused harjutused ja jooksmas käimine.
 • Mediteerida siis kui tunned, et soovid. Võtta selleks rohkem aega.
 • Jätkata praktikatega “Mida teeks inimene, kes ennast armastab” ja “Mida Sa teeksid kui Sul oleks 20 miljonit eurot?”.
 • Kohtuda inimestega päriselus ja käia väljas. Puhata ja teha midagi rahulikku lõbusat.
 • Jätkata anal dearmouringuga.
 • Tegeleda oma tunnete tundmisega. Öelda välja oma mõtted. Nii positiivsed ja negatiivsed. Ja siis olla nendega.
 • Jätkata inimeste jaoks olemas olemisega. Kuulata neid ning küsida neilt küsimusi nende kohta. Olla ausalt neist huvitatud. Võttes neid just sellistena nagu nad on.

<3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *