Blood-red-moon

Hetkel tundub enamus asju bullshitina. Maailmavaade on negatiivne. Isegi kui praegu kirjutan siis need sõnad tunduvad kergelt mõttetuna. Milleks üldse midagi teha? 😀 Panin pealkirjaks avatus, ka see on momendil tiba arusaamatu, kellel seda vaja on või miks sellest rääkida, kirjutada. Paari päeva pärast on kuuvarjutus. Olenevalt sünniajast mõjutab see inimesi erinevalt või ka tundlikkuse ning avatuse astest. Olen seda viimasel ajal mõnel päeval intensiivsemalt tundnud. Varjutused on üldiselt võimsad ajad. Kas tuleb midagi päevavalgele, asjad saavad teatud lõpu või minnakse uutele tasemetele. Suhetes, töös jne jne. Suhtes iseendaga. Olen palju tegelenud ja tundnud väärtusetuse tunnet. On olnud momente, kus kõik välised väärtuse näitajad kaovad ja alles jään mina. Hetkel tunnen ennast teisiti. Tahan väärtust saada läbi töö, suhete, raha, inimeste, teadmiste, asjade, saavutuste, arvamuste, tegemiste, seksi, trenni. Tunnen ennast täiesti tühjana. Sellistel momentidel need välised asjad on küll toredad, aga seda sisemist täitumuse (külluse) tunnet nad ei tekita. Kõike saab ja võib teha, aga lõppude lõpuks see tunne saab tulla ainult enda seest. Siis kõik muu kaob ja alles jääb ainult hetk, Sina ise. Kaob ära vajadus millegi järgi ning asendub soovi ja kergusega, millegi, kellegi järgi. Kuidas seda teha? Küsida endalt tihedamini: “Mida ma hetkel tunnen?”. Ja siis seda tunda. Suunata tähelepanu tagasi kehasse, iseendasse ja siis seda tunda. Tihti tulevad igasugused mõistuse põhjendused jne üles, las need tulevad, neid saab samuti jälgida. Hea on tähelepanu suunata teatud keha osale, kus tunne asub või siis ka öelda välja mida tunned. Siis saad aru kas tunned midagi või hoopis mõtled midagi, mis tekitab selle tunde (Nagunii on see nii, aga siis eristad tunded mõtetest).

Avatus üks teema millega samuti tegelenud olen. Harjutanud oma vajaduste välja ütlemist ning isiklike piiride paika seadmist. Hirmutav on küll, aga samas näen ka, et toimib juba. Saan rohkem mida soovin ning inimesed teavad, mida soovin. Siis on vähem manipulatsioone ja oma vajaduste täitmist salaja. Eks ka seda muidugi on palju, aga juba näen tulemusi teises suunas. Üks tore kogemus eilsest. Kõndisin poest kottidega koju. Vastu tuli suurem hulk USA turiste. Kellest väga suur osa vaatasid mulle otsa ning ütlesid lihtsalt: “Hey” või “Hey, how You doin’?”. Mis on minu jaoks totaalselt vastuvõetav ning meeldiv. Tihti eestlased ei vaata üksteisele otsagi või siis kui vaatad siis arvatakse, et tahab ahistada või imelik vms. Üldises pildis. Aga minu jaoks suurepärane vaheldus ja meeldiv üllatus. Sain ka kohe onudele tsau öelda.

Eelmine nädal:

Uus nädal:

 • Teha lõpuni need projektid, asjad, raamatud jne mida alustad. Lõpetada järjest ükshaaval hetkel pooleliolevaid projekte. Valida uus raamat või siis alustada Dear Lover audioraamatuga. See juba mõnda aega ootamas. Panin endale muidugi süsteemi, et üks enesearengu raamat ja järgmisena rahateemaline. Hetkel toimib ja vaheldus on ka, mis minu jaoks ülioluline. – Valisin välja uue raamatu. The Intelligent Investor. See jäi mul kunagi ammu pooleli. Nüüd on hea hetk see lõpetada. Alustan see nädal.
 • Tegeleda sportsbettinguga siis kui on tegelemine. Käia mängudel live-il. – Jep, heameelega käiks muidugi veel rohkem. Palju on olnud administratiivset tööd, tabelid jne. Teatud toimingute paika panemine.
 • Kirjutada iga õhtu päevikusse päeva kokkuvõte. – Jah, teeb asjad selgemaks. Tihti saan siis aru miks mida tegin. Lahti kirjutamine aitab.
 • Kirjutada üles ideed, unenäod, sünkroonsused, avastused, ideed, soovid jne. – On olnud vahelduva eduga, mõni öö olen lihtsalt nii väsinud olnud, et ei jaksa tõusta kirjutamiseks. Mõtlen, et küll hommikul meeles on, aga hommikul alati vähem meeles. Kindlasti parem kohe kirjutada kui ärkad. Üks huvitav seletus unenäole, mida see nädal selgelt nägin: http://www.teethfallingoutdream.org/dream-about-teeth-falling-out/, sealt sobib mitu analüüsi minu hetke olukorra kirjeldamiseks.
 • Toituda taimselt. Lisaks muna. – Jep, sõin veidi kooki, kus oli kindlasti muid asju sees.
 • Teha nädalas 4 trenni. – Jah, kossu ja jooksu ning jõudu.
 • Mediteerida siis kui tunned, et soovid. Võtta selleks rohkem aega. – Kindlasti tegin vähem kui võiks. Enne magama jäämist on hea võtta hetk.
 • Jätkata praktikatega “Mida teeks inimene, kes ennast armastab” ja “Mida Sa teeksid kui Sul oleks 20 miljonit eurot?”. – Küsin ikka.
 • Kohtuda inimestega päriselus ja käia väljas. Puhata ja teha midagi rahulikku, lõbusat. – Jah, sai ka seda tehtud, oli suguvõsa kokkutulek, kus samuti käisin.
 • Jätkata anal dearmouringuga. – Jep, nüüd teen jälle kasvõi natukene iga päev.
 • Tegeleda oma tunnete tundmisega. Öelda välja oma mõtted. Nii positiivsed ja negatiivsed. Ja siis olla nendega. – Võtan tihti selleks momente, inimeste seas veidi keerulisem, aga ka seal saab, lihtsalt vaja hingata ja siis suunata oma tähelepanu kehasse tagasi.
 • Jätkata inimeste jaoks olemas olemisega. Kuulata neid ning küsida neilt küsimusi nende kohta. Olla ausalt neist huvitatud. Võttes neid just sellistena nagu nad on. – Harjutan, hea on seda muidugi teha siis kui enda vajadused täidetud. Siis tuleb loomulikumalt.
 • Magada. – Võiks kindlasti rohkem aega võtta.
 • Joonistada ükskõik mida. Kasvõi lihtsalt värvida. Tegeleda loova poolega. Anda teisele ajupoolele puhkust. – Pole nüüd mitu nädalat seda teinud. Tuleval nädalal tahaks võtta ühe hetke ja lihtsalt joonistada üksinda.

Uus nädal:

 • Teha lõpuni need projektid, asjad, raamatud jne mida alustad. Lõpetada järjest ükshaaval hetkel pooleliolevaid projekte. Valisin The Intelligent Investor-i, alustan sellel nädalal.
 • Tegeleda sportsbettinguga siis kui on tegelemine. Käia mängudel live-il.
 • Kirjutada iga õhtu päevikusse päeva kokkuvõte.
 • Kirjutada üles ideed, unenäod, sünkroonsused, avastused, ideed, soovid jne.
 • Toituda taimselt. Lisaks muna.
 • Teha nädalas 4 trenni.
 • Mediteerida siis kui tunned, et soovid. Võtta selleks rohkem aega.
 • Jätkata praktikatega “Mida teeks inimene, kes ennast armastab” ja “Mida Sa teeksid kui Sul oleks 20 miljonit eurot?”.
 • Kohtuda inimestega päriselus ja käia väljas. Puhata ja teha midagi rahulikku, lõbusat.
 • Jätkata anal dearmouringuga.
 • Tegeleda oma tunnete tundmisega. Öelda välja oma mõtted. Nii positiivsed ja negatiivsed. Ja siis olla nendega.
 • Jätkata inimeste jaoks olemas olemisega. Kuulata neid ning küsida neilt küsimusi nende kohta. Olla ausalt neist huvitatud. Võttes neid just sellistena nagu nad on.
 • Magada.
 • Joonistada ükskõik mida. Kasvõi lihtsalt värvida. Tegeleda loova poolega. Anda teisele ajupoolele puhkust.

Common tax:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9ysRqpFDucI]

<3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *