ballesofhistory

Käisin üle pika aja üksinda õhtust söömas ning tabasin ennast inimesi vaatlemas. Ühele noormehele pidama jäädes mõtlesin: “Ta näeb küll suht baller välja”. Siin kohal oleks ilmselt hea defineerida mida üldse tähendab baller. Baller’i definitsioonid internetist:

  1. a person or device that makes or forms something into balls. Ehk siis inimene kes teeb palle…
  2. a player of a ball game, especially a talented basketball player. Inimene kes on talendikas milleskis, eriti just korvpallis.
  3. a successful person, typically one who has a lavish or self-indulgent lifestyle. Edukas inimene, tüüpiliselt enesekeskse ja pillava eluviisiga.
  4. extremely good or impressive; excellent. Väga hea või muljetavaldav. Suurepärane

Hetkel pean siis pigem silmas kahte viimast definitsiooni. Olen olnud enamuse oma elust väline baller. Elanud nö väljast sisse. Väljast väga baller aga sisemiselt not so much. Alles paar aastat tagasi hakkasin avastama sisemist ballerit. Sisemise balleri all pean silmas siis seda kuidas mina tunnen ning kes ma päriselt olen. Avastused on olnud suhteliselt shokeerivad. Mida rohkem oma sisemise balleriga ühendust saan seda vähem pean vajalikuks läbi välise balleri teistele midagi tõestada. Don’t get me wrong, olen hetkel veel 95% väline baller, aga olen endale suutnud mõnel määral tõestada, et asjad käivad vastupidi. Seest välja. Aastaid elasin väga välist elustiili. Nii, et oleks ikka teistele tõestatud minu väline ballerimine. See oli muidugi heaks oma sisemise balleri lacki varjamiseks, kes oli väike haavunud poiss, vajades armastust väljast. Olen siiani see sama, aga näen, et tahan muutuda. See võtab aega ning on ilmselt raske. Küsimus pole heas või halvas. Küsimus on kumb Sa soovid olla? Ei pea valima ühte ega teist. Saab mõlemad olla. Kuidas seda saavutada? See on juba igaühe enda otsustada… Ühel hetkel saad lihtsalt aru, et välisest ballerimisest enam ei piisa. Tahad ennast ka päriselt ballerina tunda. Seest. Tundub, et see on ainuke variant. Ning sel hetkel kui tunned ennast sisemiselt ballerina, väline baller muutub…The quest continues…

Peace!

 

 

baller-o


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *