Heidihoo!

Üks teema millega juba mõneda aega tegelenud olen – Gamblimine (hasart-ja õnnemängud) on saatanast (halvad)!!!

Idee iseenesest on ju aus. Olen seda vaadelnud siit ja sealt. Ning kindlasti leiab negatiivseid külgi. Oma pahupool on ometi ka armsal jänkul kes metsas taimi sööb. “Aaagh kuradi jänku ta hävitas need taimed oma isiklikuks hüvanguks”. Faking jänku…

Miks siis gamblimine halb on? Kindlasti saab seda “üle-teha” ning sinna ära uppuda nagu ka absoluutselt kõige muuga. Paljud inimesed on sõltlased ning hävitavad sellega oma elusid. Jep kindlasti nagu ka juustuburgeritega. Kas juustuburgerid on sellepärast halvad? Oleneb kuskohast vaadata.

gamblerid

Täna hommikul duši all olles ning pärast tööle kõndides juurdlesin sellel teemal. Jõudsin huvitava avastuseni. Sellel momendil käis minu peas intervjuu agressiivse intervjuu läbiviijaga. Kes väga aktiivselt soovis mulle kinnitada, et gamblimine on ikkagi halb. Minu vastus talle sellel hetkel: “Siis me võiks öelda, et hommikul voodist üles tõusmine on halb. See on ju samuti omamoodi gamblimine. Kunagi ei tea täpselt mis saab või kas õhtul uuesti saame voodisse heita. Võiks isegi öelda, et totaalne gämblimine on tänapäeva maailmas voodist püsti tõusmine ja õue minemine. Kas me sellepärast lõpetame siis hommikuti üles tõusmise? Kindlasti mitte, sest südames me oleme kõik totaalsed gamblerid. Iga päev panustades oma elu… Võiks isegi öelda, et iga päev on üks hindamatu gamble ning mäng väga kõrgetele panustele.”

Igaljuhul minul tegi olemise veidi kergemaks.

Peace! (Love and respect also)

Gambler


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *