I’m goooooing through changeeeees.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TZ1eLMnvJ5s]

Eelmine nädal. Kuuvarjutus jne. Sisemiste muutustega muutb ka väline maailm. Väga tark värk igaljuhul. Aga tundub, et nii ongi. Tahaks kirjutada nii, et kirjutan endale. Teised võivad seda küll vaadata, uurida, hinnata, lugeda, arutada. Mina tahan kirjutada endale. Peale kirjutamist saan lugeda ja tunda rahulolu. Tahan ülse teha asju endale. See tähendab enda kuulamist. See ei tähenda teistega mitte arvestamist, sest kui ennast tegelikult kuulata siis ei soovi selliseid asju nagunii teha, mis teistele kuidagi liiga teevad. Ma hetkel pean silmas teiste meele järgi olemist. Ma soovin enda meele järgi olla.

Suur uskumus, mille eile Anna abiga lahti sain. Usun, et kui ütlen ning arvan elu kerge olevat (olen edukas) siis jään üksi. Ei saa enam tähelepanu ja armastust. Hea oli leida siia mõned tõestused selle kohta kas ja kuidas see tegelikult on. Ma ei osanud tuua ühtegi näidet “reaalsest” maailmas, kus see väide tõsi oleks olnud. Vastupidi, leidsin hoopis mitmeid näiteid kus inimesed, kes elavad enda järgi ning on edukad, elu on nende jaoks kerge, on lähedaste inimeste poolt ümbritsetud ja väga armastatud. Kui keegi teine peale Anna juhtub seda lugema siis soovitan kohe tema juurde nõustamisele minna. Saad paljudele asjadele koheselt teistsuguse perspektiivi. Kergem on olla ning saab edasi liikuda. Lisaks talle väga meeldib seda teha nii et mega win win.

Eelmine nädal:

 • Mängida vähemalt 2 tundi ning 45 minutit pokkerit päevas – üks asi mille veel avastasin, et mul on hea kui mängin enamasti 2 tunni kaupa. Saab muidugi rohkem ka, aga järjest on minu jaoks kõige optimaalsem aeg 2 tundi. Vaatan ning jälgin ka seda. Algas uus kuu ning aprillis Unibetis rake race ning soovin mängida nii palju, et saaks punktide eest paketi Unibet Openile. – Võtsin rohkelt puhkust. See nädal mängimise aega kindlasti täis ei saanud. Palju erinevaid reaktsioone oli ka. Enamasti seotud minu mindiga, mis kuumenes totaalselt üle. Hakkas ketrama vanu lugusid, miks ei tohiks nii olla jne. Uuesti hobuse selga ronin siis kui tunnen. Hetkel vaja puhata ning toibuda.
 • Hetkel jätkan Jasoni streamide jälgimise ning käte analüüsiga. Võib olla nii enne kui ka peale mängimist. – olen vaadanud, aga olena palju just enda sisemiste asjadega tegelenud. Soovin ka seda praktikat jätkata just siis kui tunnen jälle, et soovin seda teha.
 • Jätkan hommikuste harjutustega- vaatan kas muudan või lisan midagi – jep, aga kuuvarjutuse ajal olen tundnud ennast väsinuna ka füüsiliselt. Olen teinud veidi vähem kordusid. Võiks kuidagi seda rutiini vürtsitada…
 • Toituda taimselt – sõin ühe jogurti glasuuriga maiustuse, üleüldiselt done.
 • Tunda oma tundeid ning tegeleda iseendaga – tuleb juba välja küll, paljudel hetkedel muidugi mitte ka. Tihti hakkan tundmise asemel mõistusega tegelema.
 • Minna Annaga kuskile välja, sööma, kinno kuhugile välja. Olla hetkes. – Käisime linnas jalutamas ning shoppamas.
 • Puhata ja magada – puhata lubasin, kuigi hakkasid tulema ka süütunded. Ühel korral ei kuulanud täielikult ennast ning siis hakkasin mängima. Siis tuligi suurem emotsionaalne puhang, aga samas oli ka hea see endast välja saada.

Uus nädal:

 • Mängin rohkem tunnetuse järgi sellel nädalal. Võtan veidi aega puhata. Siis kui mängin teen enne või pärast käte analüüsi.
 • Vaatan Jasoni streami kui tuleb tuju ning vabam moment.
 • Alustasin uue praktikaga kus kirjutan kõik asjad üles. To-do listid, unenäod, ideed.
 • Hommikusi harjutusi kuidagi vürtsistada
 • Toituda taimselt
 • Tunda oma tundeid ning tegeleda iseendaga. Kui soovin midagi arutada Annaga siis seda talle kindlasti öelda ning tema abi paluda. Nii saan mina selle endast välja, teist perspektiivi ning tema tunneb ennast kaasatuna. On ühendus.
 • Teha Annaga koos midagi lõbusat.
 • Puhata ja magada

Also, I quit my job. It’s scary and exciting at the same time. Rohkem on ka kerguse tunnet, vabaduse tunnet.

<3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *